Takläggning i Tyresö

Välkommen till vår takfirma i Tyresö. Hos oss kan du få hjälp av erfarna takläggare med mycket kunskap i branschen. Oavsett vilket typ av tak du har eller vilken fastighet du behöver hjälp med står vi till ditt förfogande. Vi levererar alltid resultat av högsta kvalitet samtidigt som vi kan erbjuda ett förmånligt pris. Takläggning är ett komplicerat arbete och du bör aldrig ta några risker. Både säkerhet och kvalitet är höga prioriteringar hos oss.

Takrenovering

Vi erbjuder allt inom renovering av tak i Tyresö. Kontakta oss idag!

Byta Tak

Lång erfarenhet av byten av tegeltak, ink reparation. Hör av dig idag!

Fasadmålning

Vill ni måla om er fasad? Låt våra fasadexperter hjälpa dig!

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Takläggning i Tyresö Vi utför takrenoveringar i bl.a. Hanviken, Bollmora, Nyfors, Raksta, Trinntorp, Ällmora & Gudö

  Anlita experter inom takläggning i Tyresö

  Vår samlade expertis inom takläggning sträcker sig väldigt långt. Förutom att vi har långtgående kunskaper värderar vi professionalism väldigt högt. Det innebär att vi alltid håller vad vi lovar, kommer i tid och utför arbeten med stor noggrannhet.

  Vi arbeta med olika fastigheter

  Vi utför takläggning, takbyte och takrenoveringar på alla typer av fastigheter. Vi har vana av att arbeta med så väl villaägare, som bostadsrätter och fastighetsägare i Tyresö. När du anlitar oss garanterar vi att du får en takmontör med stor expertis. Du kan därmed lita på att arbetet utförs på ett säkert sätt och att slutresultatet också blir säkert. Oavsett om det är ett tegeltak, plåttak eller papptak i Tyresö du behöver få hjälp med har vi de rätta kunskaperna.

  Ditt självklara val av takläggare

  Med vår långa erfarenhet och goda referenser är vi det självklara valet av takfirma i Tyresö. Välkommen att be om en kostnadsfri offert för att se hur vi kan hjälpa dig och ditt tak.

  Bostadsrättsförening

  I Tyresö finns det gott om miljonprojektsfastigheter. Har er bostadsrättsförening ännu inte gjort ett takbyte eller takrenovering är det hög tid för en takbesiktning. Om ni i styrelsen känner er osäkra gällande skicken på era tak kan ni kontakta oss. Vi kommer då ut och gör en takbesiktning på era hus.

  Villaägare

  Är du villaägare och börjar fundera över vilka åtgärder ditt tak behöver kan du be oss om rådgivning. Vi kommer ut till dig och tittar på ditt tak. Utifrån vad vi ser ger vi dig därefter förslag på fortsatta åtgärder. Många gånger går det att utföra en takrenovering istället för ett helt takbyte.

  Fastighetsägare

  Du som äger en fastighet har ansvar för säkerheten. Vi rekommenderar dig därför att ta kontakt med en takentreprenör för att göra en bedömning av taken. När du kontaktar oss ser vi alltid till att tillsammans ta fram en lösning som alla blir nöjda med.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-557 69 586
   Mail: offert@byggare-tyreso.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Hur mycket kostar det att bygga en ny altan?

   Kostnaden för en ny altan varierar självklart beroende på hur stort trädäcket kommer bli, samt hur designen ser ut. Vi kan erbjuda dig som kund en fri konsultering om du hör av dig till oss med specifikationer och önskemål.

   Kan jag söka ROT-Avdrag för altanbyggen?

   Rotavdrag är en skattereduktion för dig som privatperson när du utför arbete på din bostad. Renoverar du egen bostad har du alltså rätt till rotavdrag, vilket inkluderar altanbyggnation. 

   Hur ska vi förbereda innan altanbyggnationen?

   Det är bra om du innan vi kommer städar undan området, för att vi lättare ska kunna utföra vårt arbete. Det förenklar processen och leder till en snabbare renovering.

   Hur fungerar totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att alla hantverkare samlas under samma projektledare. Detta innebär att ni endast har en kontaktperson under projektets gång och ni slipper oroa er för beskymmer.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggaren i Tyresö för att bygga om vårt badrum till vår lägenhet i Nyfors. Deras projektledare var otroligt proffsiga, serviceinriktade & lyhörda till våra behov. Vi är väldigt nöjda & tar gärna deras hjälp igen i framtiden!

   Martin, Nyfors

   Tog oss hjälp av Byggaren i Tyresö när vi ville renovera vårt kök & golv till lägenheten. Kunniga, vänliga och kändes seriösa under arbetets gång. De höll sig även inom tid & erbjöd gratis offert. Vi rekommenderar dem gärna!

   Richard T, Bollmora

   Anlitade Byggaren i Tyresö för en ombyggnation av vår altan till trädgården. Vi ville ha en pergola ovanpå trädäcket, vilket de ordnade enkelt. God kommunikation, flexibla och alltid i tid! Funkade väldigt bra med detta företag!

   Kerstin Å, Gudö

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Nybyggt Trädäck till Villa. Krusboda

   Nybyggt trädäck i trädgården med trappa, staket & räcke till villeäagare i Krusboda, Nyfors.

   Renoverat Badrum till lgh. Nytorp

   Totalrenovering av badrum med nytt kakel, handfat & badkar till lägenhet i Nytorp, Tyresö.

   Byte av Träpanel Villa. Trollbäcken

   Omläggning av ytterpanel & övriga renoveringsarbeten till villa i Trollbäcken, Tyresö.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-557 69 586
    Mail: offert@byggare-tyreso.se

    Offert? Klicka här