Bygga Hus i Tyresö

Vi är ett byggföretag som bygger hus Tyresö & Stockholm med omnejd. Oavsett om du vill bygga en villa, ett sten- eller trähus, fritidshus eller sommarstuga är vi byggmästaren som kan ro hela arbetet i land.

Bygga Lösvirkeshus

Vi har lång erfarenhet av nybyggnation i olika material enligt våra beställares specifikationer och önskemål.

Bygga Hus i Byggsats

Vi är en totalentreprenör med kapaciteten att ta projekt från bygglov till nyckelfärdigt hem.

Husbyggnationer

Vi kan även hjälpa er med andra byggnationer så som förråd, garage, fritidshus & m.m.

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Funderar ni på att Bygga ett Hus i Tyresö? Vi bygger hus i bl.a. Hanviken, Bollmora, Nyfors, Raksta, Trinntorp, Ällmora & Gudö

  Vi bygger ditt drömhus i Tyresö

  Vi är en totalentreprenör med kapaciteten att ta projekt från bygglov till nyckelfärdigt hem. Tack vare den breda kompetensen i vårt arbetslag och vårt stora kontaktnät av arkitekter, konstruktörer, materialtillverkare, kontroll- och kvalitetsansvariga behöver du inte krångla med att anlita några underleverantörer. Vi ger dig ett smidigt bygge som blir ett drömhus enligt dina önskemål på kvalitetskrav, budget och tidsplanering. Under vår långa tid som byggbolag har vi uppfört nyproduktioner i Tyresö och omkringliggande orter som bland annat Orrnäset, Dyvik, Trinntorp och Brevik med flera.

  Högkvalitativa husbyggen enligt dina specifikationer

  Vi är ett flexibelt byggbolag. Vad menar vi då med det? Det innebär att alla uppdrag är unika och att vi anpassar oss till dina förutsättningar. Kanske har du en detaljerad vision exakt för hur du vill att ditt hus ska se ut, komplett med detaljplan och allt. Kanske har du en idé som befinner sig i ett tidigare stadie. Vi har helt enkelt expertisen att ta vid där dina drömmar slutar. Om du till exempel behöver hjälp att konkretisera en planlösning har vi arkitektkontakter och byggmästare som vet vad som fungerar i praktiken.

  Bygga hus i Tyresö

  Oavsett om du vill bygga en villa, ett sten- eller trähus, fritidshus eller sommarstuga är vi byggmästaren som kan ro hela arbetet i land. Vi har lång erfarenhet av nybyggnation i olika material enligt våra beställares specifikationer och önskemål. Våra hantverkare uppför hus från byggsats eller lösvirke beroende på vad som passar dina förutsättningar bäst.

  När vi bygger hus:

  • Får du ett platsbyggt hus som byggs med höga kvalitetskrav vare sig det är en byggsats eller ett lösvirkeshus
  • Får du hjälp av en totalentreprenör som klarar av alla arbetsmoment
  • Får du en nybyggnation uppförd i material av högsta kvalitet från marknadens bästa leverantörer

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-557 69 586
   Mail: offert@byggare-tyreso.se

   Certifierade hantverkare som kan husbyggen

   Alla våra hantverkare är certifierade inom olika områden och har vana att leva upp till högt ställda kvalitetskrav. För din trygghets skull leds alla arbeten av en arbetsledare som du kan föra dialog med genom hela arbetsprocessen. Det är därför enkelt för dig att hålla dig uppdaterad om exakt hur arbetet fortskrider. Varje byggprojekt avslutas med en besiktning för att kontrollera att både detaljer och helhet lever upp till gällande regler samt våra och dina högt ställda förväntningar.

   Kontakta oss för en kostnadsfri offert

   Vad kostar ett hus? Det enkla svaret är att det “beror på”. Faktorerna som bland annat avgör slutpriset är hur komplext bygget är, vilka material du vill att det ska byggas i och vilka markförhållanden som råder där huset ska uppföras. Det kostar aldrig någonting att få ett kostnadsförslag från oss. Hör bara av dig till oss med din idé, ju mer specifik du kan vara desto bättre, så återkommer vi med en offert. Framför allt när det gäller stora uppdrag, och dit hör i regel husbyggen, kan det bli nödvändigt för oss att besöka den tänkta arbetsplatsen för att se exakt vad jobbet kräver. Även i fall där besök på plats krävs är offerten förstås gratis.

   Bygga fritidshus i Tyresö

   Ett fritidshus är mer än bara väggar och tak. Det är en plats för vackra minnen och sommarnjutning. Har du alltid drömt om att äga ett fritidshus? Vi kan förverkliga den drömmen åt dig. Våra erfarna husbyggare följer dina önskemål till fullo och ser till att ditt fritidshus matchar drömmen.

   Kontakta oss för en fri offert!

   Om ni vill veta mer så rekommenderar vi att ni kontaktar oss för ett gratis prisförslag!

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Hur mycket kostar det att bygga ett nytt hus?

   Kostnaden för ett nytt hus varierar självklart beroende på hur stort huset kommer bli, samt hur designen ser ut. Vi kan erbjuda dig som kund en fri konsultering om du hör av dig till oss med specifikationer och önskemål.

   Vad innebär ROT-Avdrag?

   Rotavdrag är en skattereduktion för dig som privatperson när du utför arbete på din bostad. Renoverar du egen bostad har du alltså rätt till rotavdrag. Vill du lära dig mer om ROT-avdraget gå gärna in på skatteverkets hemsida.

   Hur ska vi förbereda innan byggnationen?

   Det är bra om du innan vi kommer städar undan området, för att vi lättare ska kunna utföra vårt arbete. Det förenklar processen och leder till en snabbare renovering.

   Vad innebär en totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att alla hantverkare samlas under samma projektledare. Detta innebär att ni endast har en kontaktperson under projektets gång och ni slipper oroa er för beskymmer.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggaren i Tyresö för att bygga om vårt badrum till vår lägenhet i Nyfors. Deras projektledare var otroligt proffsiga, serviceinriktade & lyhörda till våra behov. Vi är väldigt nöjda & tar gärna deras hjälp igen i framtiden!

   Martin, Nyfors

   Tog oss hjälp av Byggaren i Tyresö när vi ville renovera vårt kök & golv till lägenheten. Kunniga, vänliga och kändes seriösa under arbetets gång. De höll sig även inom tid & erbjöd gratis offert. Vi rekommenderar dem gärna!

   Richard T, Bollmora

   Anlitade Byggaren i Tyresö för en ombyggnation av vår altan till trädgården. Vi ville ha en pergola ovanpå trädäcket, vilket de ordnade enkelt. God kommunikation, flexibla och alltid i tid! Funkade väldigt bra med detta företag!

   Kerstin Å, Gudö

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Nybyggt Trädäck till Villa. Krusboda

   Nybyggt trädäck i trädgården med trappa, staket & räcke till villeäagare i Krusboda, Nyfors.

   Renoverat Badrum till lgh. Nytorp

   Totalrenovering av badrum med nytt kakel, handfat & badkar till lägenhet i Nytorp, Tyresö.

   Byte av Träpanel Villa. Trollbäcken

   Omläggning av ytterpanel & övriga renoveringsarbeten till villa i Trollbäcken, Tyresö.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-557 69 586
    Mail: offert@byggare-tyreso.se

    Offert? Klicka här