Altanbyggnation i Tyresö

Vi är en byggfirma som bygger altaner i Tyresö & Stockholm med omnejd. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med bygga trädäck, pergola eller trall! Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Bygga Altan

Vi tar altanbygget från idé till färdigställd altan!Vår ambition är att uppfylla våra kunders drömmar och krav kring sin trädgård!

Bygga Trädäck

Ett välbyggd trädäck är en perfekt plats för sommarens grillning!

Bygga Pergola

En pergola kan byggas som en allé från ditt hus till trädgården eller fungera som ett grönt uterum!

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Funderar ni på att Bygga en Altan i Tyresö? Allt inom Bygg & Renovering i bl.a. Hanviken, Bollmora, Nyfors, Raksta, Trinntorp, Ällmora & Gudö

  Vi bygger din altan i Tyresö

  Hej och välkommen! Vi är en byggfirma med Tyresö som bas och Stockholm som verksamhetsområde. Om du behöver få en altan byggd har du hittat helt rätt. Våra hantverkare kan ta sig an alla typer av altanbyggnationer, alltid med garantin att du som beställare kommer att bli nöjd. Hör av dig till oss med ditt projekt redan idag.

  Proffsigt & hög kvalitet

  Altaner hör till byggprojekten som det är lätt att tänka att man klarar av att bygga själv. Och visst, med lite hantverkskunnande går det att få ett dugligt resultat. Vi vågar dock lova att altanen håller högre kvalitet och blir snyggare om den byggs av professionella hantverkare.

  Dags att bygga altan i Tyresö?

  En välbyggd altan är en perfekt plats för sommarens grillning. Skön att spendera varma sommarkvällar på samtidigt som den ger svalka under de hetaste sommardagarna. Våra hantverkare tar sig an altanbyggen i Tyresö med omnejd. Vi bygger pooldäck, trädäck, verandor och terasser. Helt enligt dina specifikationer och önskemål med en garanti om att du kommer att bli nöjd.

  När vi bygger:

  • Får du en uteplats av hög kvalitet som motsvarar dina önskemål och alla tillämpliga säkerhetskrav
  • Skapar vi en uteplats med hög finish där vi lagt ned tid på detaljerna
  • Blir resultatet en värdeökande tillbyggnad som blir en bra ekonomisk affär på sikt

  Vi tar altanbygget från idé till färdigställd altan

  Om altanen uppförs som tillbyggnad till en redan existerande byggnad behövs i regel inget bygglov. Vi rekommenderar dock ändå att du kontaktar din kommun för att reda ut vad som gäller. Därefter tar vi vid. Bredden i vårt arbetslag och vårt kontaktnät gör att vi kan ta jobbet från idé till färdig altan. Du behöver inte krångla med att anlita några underleverantörer eller andra specialister.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-557 69 586
   Mail: offert@byggare-tyreso.se

   Kontakta oss för en kostnadsfri offert

   Varje uppdrag innebär sina egna utmaningar. Det är skälet till att vi inte uppger några exakta priser i det här sammanhanget. Om du har av dig till oss får du dock ett kostnadsförslag helt gratis. Var gärna så exakt som möjligt när du specificerar hur din altan ska byggas. Skulle det vara så att du inte har koll på alla detaljer – oroa dig inte, vi bistår gärna med råd och hjälp om materialval och annat. Särskilt vid större uppdrag kan det bli nödvändigt för oss att besöka dig på plats för att få ett grepp om hur förutsättningarna för ditt uppdrag ser ut. Även i de fallen är offerten självklart kostnadsfri.

   Vi hjälper till med ROT-avdraget

   Att bygga en altan kan ge dig rätt till ROT-avdrag. ROT-avdraget innebär att du kan få rätt att dra av upp till 50 000 kronor på totalkostnaden. Vi kan hjälpa dig i kontakten med Skatteverket och se till att avdraget genomförs på rätt sätt. Fråga oss om ROT-avdraget när du hör av dig till oss.

   Mångårig erfarenhet av altanbyggnationer med hög kvalitet 

   Vi har varit Tyresös altanbyggare i många år. Under vår karriär har vi byggt altaner i Tyresö och närliggande orter som Trollbäcken, Strand, Raksta, Rotvikbygga och många fler.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Hur mycket kostar det att bygga en ny altan?

   Kostnaden för en ny altan varierar självklart beroende på hur stort trädäcket kommer bli, samt hur designen ser ut. Vi kan erbjuda dig som kund en fri konsultering om du hör av dig till oss med specifikationer och önskemål.

   Kan jag söka ROT-Avdrag för altanbyggen?

   Rotavdrag är en skattereduktion för dig som privatperson när du utför arbete på din bostad. Renoverar du egen bostad har du alltså rätt till rotavdrag, vilket inkluderar altanbyggnation. 

   Hur ska vi förbereda innan altanbyggnationen?

   Det är bra om du innan vi kommer städar undan området, för att vi lättare ska kunna utföra vårt arbete. Det förenklar processen och leder till en snabbare renovering.

   Hur fungerar totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att alla hantverkare samlas under samma projektledare. Detta innebär att ni endast har en kontaktperson under projektets gång och ni slipper oroa er för beskymmer.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggaren i Tyresö för att bygga om vårt badrum till vår lägenhet i Nyfors. Deras projektledare var otroligt proffsiga, serviceinriktade & lyhörda till våra behov. Vi är väldigt nöjda & tar gärna deras hjälp igen i framtiden!

   Martin, Nyfors

   Tog oss hjälp av Byggaren i Tyresö när vi ville renovera vårt kök & golv till lägenheten. Kunniga, vänliga och kändes seriösa under arbetets gång. De höll sig även inom tid & erbjöd gratis offert. Vi rekommenderar dem gärna!

   Richard T, Bollmora

   Anlitade Byggaren i Tyresö för en ombyggnation av vår altan till trädgården. Vi ville ha en pergola ovanpå trädäcket, vilket de ordnade enkelt. God kommunikation, flexibla och alltid i tid! Funkade väldigt bra med detta företag!

   Kerstin Å, Gudö

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Nybyggt Trädäck till Villa. Krusboda

   Nybyggt trädäck i trädgården med trappa, staket & räcke till villeäagare i Krusboda, Nyfors.

   Renoverat Badrum till lgh. Nytorp

   Totalrenovering av badrum med nytt kakel, handfat & badkar till lägenhet i Nytorp, Tyresö.

   Byte av Träpanel Villa. Trollbäcken

   Omläggning av ytterpanel & övriga renoveringsarbeten till villa i Trollbäcken, Tyresö.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-557 69 586
    Mail: offert@byggare-tyreso.se

    Offert? Klicka här