Renoveringar i Tyresö

Vi har all kunskap och arbetskraft som krävs för att hjälpa alla typer av kunder med alla typer av behov i Tyresö med omnejd. Det enda du behöver göra är att skicka iväg ett mejl eller slå oss en signal så berättar vi mer om hur vi kan stå till tjänst!
Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera

Vi finns här för våra kunder från det allra första kundmötet och till att projektet är färdigställt.

Ombyggnationer

När du vill få den bästa ombyggnationen är vi renoveringsfirman att förlita sig på!

Tillbyggnation

Vi säkerställer att alla våra uppdrag utförs med så stor professionalism som möjligt, samtidigt som vi ser till att erbjuda konkurrenskraftiga priser.

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Renovering i Tyresö Vi utför renovering i bl.a. Hanviken, Bollmora, Nyfors, Raksta, Trinntorp, Ällmora & Gudö

  En renoveringsfirma från Tyresö med vana av höga krav

  Under många år har vi jobbat med att skapa personliga och unika lösningar för alla våra kunder. Spetskompetensen är som tydligast när vi får ta oss an uppdrag där hög standard är ett krav. Vi ser till att lyssna till alla dina önskemål och idéer och tar sedan fram de verktyg och metoder som krävs för att förverkliga dessa. 

  Vi hjälper alla typer av kunder med sin renovering

  Vi gör ingen skillnad på företagare, BRF:er eller privatpersoner, hos oss är alla kunder välkomna. Vår långa erfarenhet och kunskap inom branschen gör att vi med enkelhet kan hjälpa dig att renovera vardagsrummet såväl som att bygga ut kontorslokalerna eller göra en ombyggnation av din källare.

  Totalentreprenad i Tyresö med omnejd

  Även om en köksrenovering kan låta som en enkel uppgift finns det många moment som man måste ta sig igenom. Man måste dessutom besitta en ordentlig kunskap för att arbetet ska bli snyggt och korrekt utfört. Hos oss behöver du inte oroa dig för någon bit av renoveringen, ombyggnationen eller tillbyggnaden. Vi erbjuder nämligen totalentreprenad och ansvarar mer än gärna för hela arbetet.

  Rätt behörighet i bakfickan

  Vi finns här för våra kunder från det allra första kundmötet och till att projektet är färdigställt. Vi har de certifieringar och den behörighet som krävs för att kunna säkerställa ett klockrent resultat och kan renovera allt från trapphus till lägenheter och villkor. Vår kompetens är mycket bred och vi hjälper dig även med el, dragning av VVS eller golvläggning i vardagsrummet.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Kontaktperson

   Nummer: 08-557 69 586
   Mail: offert@byggare-tyreso.se

   Bekymmersfri renovering hela vägen

   Vid en mer omfattande renovering är det inte ovanligt att man behöver vända sig till flera olika byggföretag för att få hjälp med olika arbetsuppgifter. Det är något du slipper om du väljer att använda dig av oss. Vi har både snickare, målare och golvläggare på plats och kan naturligtvis även se till att VVS-montörer och elektriker finns tillgängliga. Du slipper kontakta olika företag och har dessutom en och samma kontaktperson under hela projektets gång.

   Kostnadsfri offert för enklare budgetering

   Både små och stora renoveringar kräver sin budget och vi vill naturligtvis att våra kunder ska få en uppskattning om vad arbetet kommer att kosta. När du kontaktar oss pratar vi mer om vad du vill ha hjälp med och sätter därefter ihop en offert som du kan titta igenom i lugn och ro. Offerten är inte bindande, vilket betyder att du kan välja att avstå.

   Sänk dina kostnader med hjälp av ROT-avdraget

   Med hjälp av ROT-avdraget kan alla privatpersoner sänka sina kostnader för renoveringen. Avdraget ger ett maximalt belopp på 50.000 kronor om året och en reducering på 30 % varje gång du anlitar en av våra hantverkare. Det enda vi behöver är ditt personnummer och därefter sköter vi reduceringen åt dig. Enkelt, smidigt och bekymmersfritt!

   Kontakta oss så förverkligar vi dina drömmar

   Hör av dig om ni vill veta mer om våra tjänster. Vi erbjuder givetvis kostnadsfri offert!

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Hur mycket kostar det att bygga en ny altan?

   Kostnaden för en ny altan varierar självklart beroende på hur stort trädäcket kommer bli, samt hur designen ser ut. Vi kan erbjuda dig som kund en fri konsultering om du hör av dig till oss med specifikationer och önskemål.

   Kan jag söka ROT-Avdrag för altanbyggen?

   Rotavdrag är en skattereduktion för dig som privatperson när du utför arbete på din bostad. Renoverar du egen bostad har du alltså rätt till rotavdrag, vilket inkluderar altanbyggnation. 

   Hur ska vi förbereda innan altanbyggnationen?

   Det är bra om du innan vi kommer städar undan området, för att vi lättare ska kunna utföra vårt arbete. Det förenklar processen och leder till en snabbare renovering.

   Hur fungerar totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att alla hantverkare samlas under samma projektledare. Detta innebär att ni endast har en kontaktperson under projektets gång och ni slipper oroa er för beskymmer.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggaren i Tyresö för att bygga om vårt badrum till vår lägenhet i Nyfors. Deras projektledare var otroligt proffsiga, serviceinriktade & lyhörda till våra behov. Vi är väldigt nöjda & tar gärna deras hjälp igen i framtiden!

   Martin, Nyfors

   Tog oss hjälp av Byggaren i Tyresö när vi ville renovera vårt kök & golv till lägenheten. Kunniga, vänliga och kändes seriösa under arbetets gång. De höll sig även inom tid & erbjöd gratis offert. Vi rekommenderar dem gärna!

   Richard T, Bollmora

   Anlitade Byggaren i Tyresö för en ombyggnation av vår altan till trädgården. Vi ville ha en pergola ovanpå trädäcket, vilket de ordnade enkelt. God kommunikation, flexibla och alltid i tid! Funkade väldigt bra med detta företag!

   Kerstin Å, Gudö

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Nybyggt Trädäck till Villa. Krusboda

   Nybyggt trädäck i trädgården med trappa, staket & räcke till villeäagare i Krusboda, Nyfors.

   Renoverat Badrum till lgh. Nytorp

   Totalrenovering av badrum med nytt kakel, handfat & badkar till lägenhet i Nytorp, Tyresö.

   Byte av Träpanel Villa. Trollbäcken

   Omläggning av ytterpanel & övriga renoveringsarbeten till villa i Trollbäcken, Tyresö.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Kontaktperson

    Nummer: 08-557 69 586
    Mail: offert@byggare-tyreso.se

    Offert? Klicka här