Badrumsrenovering i Tyresö

Vi är en byggfirma som renoverar badrum i Tyresö & Stockholm med omnejd. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med en om- till eller nybyggnation av ert badrum! Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med olika typer av byggprojekt.

Renovera Badrum

Oavsett om det handlar om plattsättning, kakling, VVS, dusch eller toalett, så kan vi hjälpa er med badrummet!

Renovera Tvättstuga

Vi renoverar tvättstugor, tvättrum & andra våtrum som ni behöver hjälp med!

Kakelsättning

Vi hjälper er med ny & fräscht kakel & klinker till våtrummet

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Renovera Badrummet i Tyresö? Vi har byggt badrum i bl.a. Hanviken, Bollmora, Nyfors, Raksta, Trinntorp, Ällmora & Gudö

  Badrumsrenoveringar i Tyresö

  Om ditt badrum behöver ett lyft är vi rätt byggföretag för jobbet. Vi tar oss an stora som små badrumsrenoveringar i Tyresö, Stockholm och Nacka med omnejder. Våra byggare lämnar inga uppdrag utan att du som beställare är nöjd med resultatet. Det är vår garanti till dig. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med olika typer av byggprojekt.

  När vi renoverar:

  • Genomförs arbetet av hantverkare som har certifikat för våtrumsarbeten
  • Får du ett slutfört arbete som är kvalitetssäkrat och som kommer att hålla för lång tid framöver
  • Ger vi dig ett slutresultat som höjer värdet på din fastighet

  Vi renoverar ditt badrum i Tyresö

  En badrumsrenovering är ett av de byggjobb som kräver professionell expertis. Som rum betraktat utsätts badrummet för stora utmaningar när det gäller fukt. Oavsett om det handlar om plattsättning, kakling, VVS, dusch eller toalett har våra hantverkare kunskapen att ro dina uppdrag i land. Vi har även kunskaper i golvvärme. Vi renoverar inte bara badrum utan också tvättstugor, kök och andra våtrum.

  Dags för en renovering av badrummet?

  Att renovera badrummet kan vara en fråga inte bara om rent kosmetiska ingrepp. Det kan också vara ett sätt att undvika höga kostnader i framtiden. Våtrum (tvättstugor, badrum, i viss mån kök) utsätts ständigt för stora utmaningar. Bristfälliga fogningar och vanligt slitage gör med tiden att fukt riskerar att sprida sig i huset. Av det skälet är det en bra idé att renovera badrum åtminstone med 20 års marginal.

  Vi renoverar badrummet från början till slut

  I vårt arbetslag finns en bredd av hantverkare som gör att vi kan verka som totalentreprenör. Vad det betyder i praktiken är att du inte behöver anlita några underleverantörer eller andra hantverkare för att jobbet ska kunna slutföras. Du får en kontaktperson hos oss som du kan kontakta under hela arbetsprocessen och vi tar ansvar för renoveringen från början till slut. När vi är färdiga med arbetet är badrummet färdigt att använda.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   Kontaktperson

   Nummer: 08-557 69 586
   Mail: offert@byggare-tyreso.se

   Kontakta oss för en kostnadsfri offert

   Vad kostar en badrumsrenovering? Det bästa svaret vi kan ge i det här sammanhanget är att det beror på. Exakt vad slutsumman för en badrumsrenovering landar på beror på faktorer som materialval, hur komplext arbetet är och hur förutsättningarna ser ut där renoveringen ska utföras. Vi avstår av det skälet till att ge några fasta prisförslag här. Istället rekommenderar vi att du hör av dig till oss och presenterar din idé, utifrån den återkommer vi med en kostnadsfri offert. Om uppdraget är i den större storleksordningen kommer vi gärna ut på plats och inspekterar förutsättningarna för jobbet. Även vid inspektion är offerten kostnadsfri.

   Vi hjälper till med ROT-avdraget

   En badrumsrenovering kan ge dig rätt att göra ROT-avdrag. ROT-avdraget gäller för hushållsnära tjänster och innebär att du kan dra av upp till 30% av arbetets totalkostnad, som mest upp till 50 000 kronor per år. För enkelhetens skull rekommenderar vi att du först kontrollerar med Skatteverket att du har rätt att göra avdraget. Därefter kan vi hjälpa dig med pappersarbetet och se till att avdraget genomförs korrekt.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Hur mycket kostar det att bygga ett bytt badrum?

   Kostnaden för ett nytt badrum varierar självklart beroende på hur stort badrummet kommer bli, samt hur designen ser ut. Vi kan erbjuda dig som kund en fri konsultering om du hör av dig till oss med specifikationer och önskemål.

   Kan jag söka ROT-Avdrag för att renovera badrummet?

   Rotavdrag är en skattereduktion för dig som privatperson när du utför arbete på din bostad. Renoverar du egen bostad har du alltså rätt till rotavdrag, vilket inkluderar badrumsrenoveringar! 

   Hur ska vi förbereda innan badrumsrenoveringen?

   Det är bra om du innan vi kommer städar undan området, för att vi lättare ska kunna utföra vårt arbete. Det förenklar processen och leder till en snabbare renovering.

   Hur fungerar totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att alla hantverkare samlas under samma projektledare. Detta innebär att ni endast har en kontaktperson under projektets gång och ni slipper oroa er för beskymmer.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Byggaren i Tyresö för att bygga om vårt badrum till vår lägenhet i Nyfors. Deras projektledare var otroligt proffsiga, serviceinriktade & lyhörda till våra behov. Vi är väldigt nöjda & tar gärna deras hjälp igen i framtiden!

   Martin, Nyfors

   Tog oss hjälp av Byggaren i Tyresö när vi ville renovera vårt kök & golv till lägenheten. Kunniga, vänliga och kändes seriösa under arbetets gång. De höll sig även inom tid & erbjöd gratis offert. Vi rekommenderar dem gärna!

   Richard T, Bollmora

   Anlitade Byggaren i Tyresö för en ombyggnation av vår altan till trädgården. Vi ville ha en pergola ovanpå trädäcket, vilket de ordnade enkelt. God kommunikation, flexibla och alltid i tid! Funkade väldigt bra med detta företag!

   Kerstin Å, Gudö

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stockholm

   Nybyggt Trädäck till Villa. Krusboda

   Nybyggt trädäck i trädgården med trappa, staket & räcke till villeäagare i Krusboda, Nyfors.

   Renoverat Badrum till lgh. Nytorp

   Totalrenovering av badrum med nytt kakel, handfat & badkar till lägenhet i Nytorp, Tyresö.

   Byte av Träpanel Villa. Trollbäcken

   Omläggning av ytterpanel & övriga renoveringsarbeten till villa i Trollbäcken, Tyresö.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    Kontaktperson

    Nummer: 08-557 69 586
    Mail: offert@byggare-tyreso.se

    Offert? Klicka här